Waardeloze start van de dag?

Je hebt ondernemers die het heerlijk vinden om bedolven te worden onder ‘het werk’, vaak het kortzichtige type. En je hebt ondernemers die vooral vooruitkijken, voortdurend delegeren en ruimte hebben en houden in de agenda. Wat kiest u?

Groot zijn de verschillen tussen mensen, groot zijn de verschillen in type ondernemers. Inspirerend en uitdagend, dat contrast.

Wellicht bent u de voor het oog altijd hardwerkende, druk telefonerende ondernemer die volop in de operatie zit. En zet u zichzelf vaak af tegen uw tegenpool. Scheutje jaloezie inbegrepen…

Uiteraard zijn er altijd verschillende omstandigheden die meespelen (ik ‘hoorde’ u al reageren), maar toch heeft iedere ondernemer een keuze om te starten met een verandering. Kiezen in het belang. Voor uzelf, voor uw medewerkers, maar bovenal voor de groei en het voortbestaan van uw onderneming is dit essentieel!

Verse jus d’orange, koffie en de krant is voor velen een prachtige start van een onbezorgde zondag. Even geen telefoon of de zorg van en voor het personeel en uw klanten. Maar waarom maakt u op werkdagen ook niet zo’n start?

Eigenlijk altijd staat u uzelf in de weg. 2x lezen van die zin is niet vreemd 😉

Neemt u contact op voor interim management op afroep, verSTERKende vervanging. Bel 06 111 97 068 en ik maak tijd voor u (en daarnaast een ontspannen start van de dag)!