Het water aan de lippen

Elk jaargetijde heeft zijn charme en in het rivierengebied, waar ik heel mijn leven al woonachtig ben, betekent dit “hoog water.” De Waal treedt buiten zijn oevers, uiterwaarden lopen onder en het water komt tot aan de dijk. Gelukkig maar, dan hebben die watersnoodrampen en evacuaties zeker zin gehad. Door dijkverzwaringen zijn de dijken tegenwoordig meer dan voldoende buffer om de dorpen te beschermen. En de rest van het jaar, sowieso nergens last van

Hoe anders is dat voor u als ondernemer!

Als ondernemer moet u, of beter gezegd mag u, het jaarrond anticiperen op kansen en bedreigingen. Of het nu politieke invloeden zijn, nieuwe regelgeving, een coronavirus of een onvolledig functionerend managementteam, als ondernemer heeft u weinig bescherming. Geen dijk te bekennen.

In de vele gesprekken met collega ondernemers van u, hoor ik vaak dat zij graag eigenaarschap en een ondernemend type missen in het huidige team. Als ondernemer wilt u graag iemand naast u met een ondernemende drijf, iemand die mee gas geeft als het nodig is, maar u ook beschermt als er op zakelijk gebied ‘hoogwater dreigt’. Zodat u niet ‘verzuipt’ in uw werk, geen tijd meer heeft voor uw naasten, laat staan voor uw hobby’s of sport….

Ontzorgen en verSTERKen is mijn specialiteit, uiteraard hoort daar ook beschermen bij!

Neemt u contact met mij op (06 111 97 068) en ik maak graag tijd voor u voor een kennismaking!