Vaderdag afschaffen

Commercieel uitgebuit. Slechte tekeningen of asbakken van klei. Broodkruimels in bed. De clichés kennen wij allemaal. Maar afschaffen? Nee.

Op de basisschool van onze kinderen zijn ze al zo ver. Reden? Iets met, is het niet achterhaald, is het wel de taak van de school, brengen we (gescheiden) ouders niet in verlegenheid. Dat werk. Zonde van deze prachtige traditie, als je het mij vraagt. Weg zijn die geheimzinnige gesprekjes waarom je als vader even niet in de klas mag komen. En nooit meer de opmerking, “ik mag niet zeggen dat ik een tekening voor je heb gemaakt, sssttt” (legt vinger op mond).

Het sneeuwt een beetje onder in de laatste weken. Met belangrijkere onderwerpen als corona en racisme.

Zeker in deze tijd is oprechte tijd en aandacht voor naasten belangrijk. Daar zijn we het allemaal wel over eens. Toch verval je als ondernemer weer snel in de ‘ratrace’ en voor je het weet mis je de connectie met het thuisfront. Slechte zaak.

Het is nog niet te laat. Kom in actie. Stop met managen en ga weer ondernemen! Laat het in ieder geval niet op vader- of moederdagviering aankomen, eens per jaar. Zorg dat je het jaarrond tijd kunt maken.

Ga naar https://sterkkader.nl/ , download de top 10 en boek een intake.