Afzien

Eind juni 2018: een mooie hardloopwedstrijd ‘de 10 van Noordwijk’, te snel gestart en een paar zanderige duinen in de zon voor de voeten tot aan de finish op de Boulevard… Afzien geblazen. Nog net een glimlach en een slap handje voor Annemarie & Edwin van der Sar op de finishstreep. Geen PR als resultaat. Jammer, slechte voorbereiding, volgend jaar beter. Een mooie dag was het, uitstekend goed doel ook die Edwin van der Sar foundation.

Als ondernemer stelt u dagelijks doelen. U kunt alleen helemaal niets met ‘jammer, volgend jaar beter’. Een doel, een planning en een resultaat, daar is waar u voor gaat. Liever vandaag, dan morgen. En niets minder.

In Noordwijk had ik als sporter mijn wedstrijdopbouw niet op orde en de duinen en de priemende zon onderschat. Kniepeesblessure speelde ook weer op.

Als ondernemer moet u zorgen dat een goede voorbereiding heeft, een stootje kunt hebben en bovenal zelf ‘geen blessure’ oploopt.

Laat mij u verSTERKen op interim basis. Sterk Kader is snel, flexibel en direct beschikbaar.

Neemt u contact op voor interim management op afroep, verSTERKende vervanging. Bel 06 111 97 068 en ik maak tijd voor u!