De kortste weg naar succes?

In de winter van ’44-’45 tijdens de 2e Wereldoorlog staken de ‘Waalcrossers’ de Waal over. Zo konden ze contact houden met de geallieerden in bevrijd gebied. De verhalen zijn talrijk. Om de 200 meter een Duitse soldaat met een wapen en enkele dappere Nederlanders die de oversteek diep in de nacht faciliteerden. Tot in precisie voorbereid. De overtocht met een roeibootje was recht toe, recht aan. Met alle gevolgen van dien. Dapperheid troef!

Als ondernemer ben je vaak geneigd om de kortste weg te pakken. En dit ook heel hard tegen je medewerkers te roepen. Zeker als je volop in de operatie van je bedrijf zit. Toch heeft het altijd meer waarde om beslissingen in alle rust te nemen. Voor jezelf en je onderneming. Dan heb je focus, overzicht en vooral tijd nodig. Dit werkt niet als je met één been in de operatie staat. Laat staan met twee benen.

Als ondernemer kun je kiezen. Een versterkende rechterhand laat je direct ontzorgt ondernemen. Stop direct met managen en ga versterkt ondernemen.

Dan creëer je die rust in je hoofd en blijf je weg van de stress en de hectiek. Overhaaste beslissingen geven nooit een goed gevoel.

Ga naar https://sterkkader.nl/ , download de top 10 en boek een intake.