“Pap, je hebt maar 8 abonnees” (SMALENDE LACH)

“En dat is echt slecht! Weet je dat DutchTuber Job er 692k heeft?”

Ik weet nu nog niet of het aantal abonnees, zijn smalende lach vol ongeloof of zijn uitspraak van duizend (KA!) mij compleet stil deed vallen. Zo begon ons zoontje van 6 het gesprek op zondagmiddag, terwijl ik net mijn weekplanning in orde aan het maken was.

Onze dochter van 8 sprong voor mij in de bres en beet haar broertje toe dat ik geen Youtuber ben, maar ondernemer (vind ik nog altijd een zwaar woord). Het ging niet om de abonnees of views. Maar hij helpt ondernemers, zodat ze tijd hebben om hun bedrijf meer waard te laten worden…(en als een achterlijke gaan zitten roepen over een videospel wat de jeugd aanspreekt, zoals DutchTuber Job dagelijks doet, daar ben ik niet voor in de wieg gelegd. Maar dat terzijde).

Mijn zoontje had nog wel een tip, aan het einde van een video vragen om likes? Dat moest helpen om mij van de schamele 8 abonnees af te helpen. Het gesprek ging over mij, maar voordat ik het wist en kon reageren, eindigde het ook. 

Een Youtube-kanaal beginnen is voor mij een hele stap geweest. En nog wel, als ik eerlijk ben. Onwennig vooral.
Maar het draagt bij aan de consistentie (en zichtbaarheid). Het is een middel op weg naar een doel.

Maar uiteindelijk word ik blij van de uitdaging van een nieuw project (Inkoopversterking). Van een tevreden klant die afgelopen week belde. Die zich daadwerkelijk ontzorgd en versterkt voelt en nog steeds met 1,5 FTE-er minder zijn werk verzet krijgt.

Als ondernemer een interim manager inhuren voelt voor jou wellicht ook een hele stap.
Een versterkende rechterhand die je ontzorgd en versterkt.

Zie het als een middel, op weg naar een doel. Weer ondernemen en stoppen met managen. Of al je inkoopdossiers eindelijk op orde.

Bel nu voor een afspraak, om vanaf 2021 een goede start te maken. Je kunt nog kiezen ook:
1. “Ik zorg dat jij onderneemt, manage je organisatie voor je en lever je 15% efficiencybesparing”
2. “Al je inkoopdossiers in één overzicht inclusief 10% besparing en relatiebehoud”

N.b. Mocht je toch benieuwd zijn naar mijn kanaal en mijn kinderen een plezier willen doen: YouTube SterkKader