Stop er dan mee!

Als ondernemer neem je het op de koop toe, als je start met een onderneming: onzekerheid, onrust en stress.
Eigenlijk kom je nooit in een rustig vaarwater. Vanwege je ambitie en uitdaging accepteer je dat. 
Op de weg naar succes. Je wilt niets liever dan werken aan de ambitie of de droom die je hebt. De reden waarom je ooit bent begonnen!

Toch niet de oplossing
Je neemt en houdt medewerkers in dienst om samen het bedrijf uit te bouwen. Jouw ambitie of droom te verwezenlijken. Maar zeker ook om jou te ontzorgen. Rust te brengen. Steeds heb je het idee dat dit verlichting gaat brengen in je agenda. 
Om uiteindelijk weer (echt) te gaan ondernemen en tijd te hebben. Deze situatie hoort er nu eenmaal bij. Daar moet je even doorheen. Althans dat denk je. Wrong!

Helaas, de ‘oplossing’ blijkt geen oplossing te zijn.
Nieuwe medewerkers settelen zich en passen zich aan. Verstoppen zich in het werk.
Kraken zelden een kritische noot. Als eindverantwoordelijke blijf je veel te veel aan het managen. Je wordt er door opgeslokt en uiteindelijk krijg je zelfs een hekel aan het aansturen. Maar je kunt het niet loslaten. Want dan verlies je de grip. En rust heb je sowieso al niet.

Er komt nooit een einde aan die onzekerheid, onrust en stress. Als je niet zelf de beslissing neemt om beter voor jezelf te zorgen. Je kunt zelf blijven managen, maar dan blokkeer je de weg naar het ondernemen. En bovendien moet je als ondernemer tijd hebben om zaken op te pakken en af te werken waar jij energie van krijgt! Waar je blij van wordt als mens en als ondernemer.
Zodat je partner en/of kinderen en vrienden meer dan alleen een deel van het weekend van jouw oprechte aanwezigheid kunnen genieten.

Dé oplossing
Jij hebt iemand nodig die pragmatisch, sterk en sportief gedisciplineerd je manager taken compleet overneemt. Jou bevrijdt van de operationele taken en kritisch kijkt of de efficiency op orde is. Die als rechterhand aanvoelt ‘hoe de hazen lopen’.
Ervoor zorgt dat jouw to-do-list daadwerkelijk verdwijnt. Niet alleen vervangt en uren declareert, maar versterkt voor de toekomst.

Een persoon die jou compleet ontzorgt en direct versterkt. Zodat jij eindelijk die zaken op kunt pakken, waar je blij van wordt en die ook af kunt werken. Juist die dingen die ervoor hebben gezorgd waarom je een onderneming bent gestart. Die belangrijk voor jou en je onderneming zijn.

Snak je ook naar rust en grip? En naar (weer) ondernemen?

Trek aan de bel. En blijf bovenal gezond!

Ga naar https://sterkkader.nl , download de top 10 en boek een intake.