Uitdagingen voor u als ondernemer

Ondernemer, herkent u de volgende uitspraken?

“Vroeg beginnen, een afdeling of kantoor vol personeel en toch ook nog laat klaar”

“Ik kan het ze 10 keer vertellen, maar ze doen het nog niet goed”

Ervaringen

In de verschillende bedrijven in de productie en logistieke sectoren waar ik ervaringen heb opgedaan passeerden deze uitspraken de revue. Vaak worstelt u als ondernemer al met te veel verschillende petten, rollen en aandachtsgebieden. Maar het loslaten en delegeren van zaken is vaak als laatste aan de beurt. Ik ben van mening dat u tijd moet krijgen voor het ontwerpen van nieuwe producten en het uitwerken van ideeën, of dat u simpelweg ruimte in de agenda krijgt!

Middels een coachende leiderschapsstijl begeleid ik operationele managementprojecten en ontzorg en verSTERK ik u als ondernemer. Verbeteringen en ideeën blijven niet liggen, maar uw organisatie wordt structureel verbeterd. Ook voor uw medewerkers maak ik tijd. Binnen een organisatie is het vaak zo dat medewerkers niet gemotiveerd of zelfs gedemotiveerd kunnen raken van een directeur/eigenaar die probeert te managen. Zij zoeken een professionele ervaren manager die structureert, coördineert, coacht en verankert.

Sterk Kader lost uitdaging(en) graag voor u op, kijkt met een open en kritische blik naar uw bedrijf. Ik stel scherpe vragen, objectief en in het belang van u en uw bedrijf.

Zodat u als ondernemer:

– Ontzorgt bent

– VerSTERKt bent

– Meer tijd heeft

Wacht niet langer en bel +316 111 97 068 voor een afspraak!