Een vreemde zeehond in de bijt

Op de rotsen van het Russische eilandje Tyuleny wonen tienduizenden zwarte zeeleeuwen en één… oranje. Voel jij je als ondernemer een oranje zeeleeuw?

De oranje zeeleeuw is pas een maand oud. Waarschijnlijk is hij albino. Een uitzondering. Andere zeeleeuwen snappen vaak niet goed wat er aan de hand is. En laten het afwijkende dier niet in hun groep leven. Volgens onderzoekers gaat het goed met het dier. Tot op heden. Toch houden wetenschappers het oranje jonkie goed in de gaten. Als het misgaat in de groep, brengen ze het dier naar een dolfinarium.

Herkenbaar voor jou als ondernemer?

Als ondernemer word je door velen in de gaten gehouden. Maar een dolfinarium is er niet. Als het mis gaat. Voor jou als ondernemer zijn de gevolgen groter dan voor de oranje zeeleeuw. Gestrest, gescheiden, overspannen of failliet blijf je achter.

Laat een ondernemende rechterhand je ontzorgen en versterken. Het is noodzakelijk om te ontspannen in een ‘andere groep’. En niet altijd de ondernemer te zijn. Maar een liefdevolle partner, een fijne vader of een goede vriend.

Ga naar https://sterkkader.nl/ , download de top 10 en boek een intake.