Resultaten en verSTERKing

TCS Amsterdam Marathon 2019

Een marathon begint met een doel. Voor mijn eerste deelname aan de Amsterdam Marathon was dit doel tweeledig:

Onder hele goede weersomstandigheden behaalde ik de finish in het Olympisch stadion in een tijd van 3:30:55. Op mijn nieuwe schoenen

Tweeledig doel behaald, tevredenheid overheerst en de uiterst vlakke tussentijden zonder enig verval geven een trots gevoel.  Toch had ik heel graag ‘sub 3:30’ gelopen en ben ik door deze ervaring er meer van overtuigd dat er aanzienlijke verbeteringen te behalen zijn. Door efficiënter te eten, een betere wisselwerking tussen trainen en rusten, maar vooral door nog meer de samenwerking te zoeken.

Ontzorgen en VerSTERKen

Wij hadden elkaar zaterdagmiddag wel even telefonisch gesproken over zijn deelname  en onze doelen, maar de samenwerking tijdens de marathon was niet afgesproken. Toch was ik blij dat Ronald Veuger, een zeer
ervaren Marathonloper en fanatieke triatlonatleet, mij na 10 kilometer enthousiast begroette. Want hoewel je zowel de voorbereiding als een marathon uiteraard zelf loopt, stap voor stap, toch heb je  hulp en begrip nodig van je partner (en omgeving). De expertise van je trainer/loopgroep en fysiotherapeut is prettig en vaak noodzakelijk.

Een marathonloper/loopster die zijn of haar ervaringen deelt kan een meerwaarde zijn, maar na gisteren ben ik er van overtuigd geraakt dat samen trainen, ervaringen uitwisselen en sparren de sleutel is tot een veel beter resultaat.

Een ervaren sparringpartner die motiveert, je af en toe afremt, maar ook het voortouw neemt om een resultaat te halen geeft direct de link aan met het ondernemerschap!

In de vele gesprekken met ondernemers die ik heb gehad, komt als top 3 naar voren:

1 Ik kom niet toe aan het uitbouwen van mijn bedrijf, omdat andere zaken veel tijd opslokken

2 Personeel voert niet of niet volledig de opdrachten en taken uit

3 Door gebrek aan structuur/vastigheid maken we geen stappen als bedrijf.

Ik kan u hier direct bij helpen en uw organisatie versterken! Zodat een doel ook daadwerkelijk resultaat oplevert.

Uitnodiging

Graag nodig ik u hierbij uit om eens vrijblijvend te gaan (hard-)lopen & ervaringen uitwisselen, tevens een mooie mogelijkheid om de parallellen tussen een marathonloper en een ondernemer de revue te laten passeren.

In het kader van het herstel (zeker ook belangrijk met het  oog op een volgende uitdaging) en voor de iets minder sportieve ondernemer is wandelen & ervaringen uitwisselen wat mij betreft ook een bijzonder goed alternatief!

Neem de uitnodiging aan en bel +316 111 97 068

Medaille TCS Amsterdam Marathon 2019