Het water aan de lippen

Elk jaargetijde heeft zijn charme. In het rivierengebied, waar ik heel mijn leven al woonachtig ben, betekent dit “hoog water.” De Waal treedt buiten zijn oevers, uiterwaarden lopen onder en het water komt tot aan de dijk. Gelukkig maar, dan hebben die watersnoodrampen en evacuaties zeker zin gehad. Het hoogtepunt is trouwens al weer voorbij. Door dijkverzwaringen zijn de dijken tegenwoordig meer dan voldoende buffer om de dorpen te beschermen.

En de rest van het jaar, sowieso nergens last van

Hoe anders is dat voor jou als ondernemer!

Als ondernemer moet je, of beter gezegd mag je, het jaar rond anticiperen op kansen en bedreigingen. Of het nu politieke invloeden zijn, nieuwe regelgeving, een coronavirus of een onvolledig functionerend managementteam, als ondernemer heb je weinig bescherming. Geen dijk te bekennen.

In de vele gesprekken met ondernemers, hoor ik vaak dat zij graag eigenaarschap willen en een ondernemend type missen in het huidige team.

Als ondernemer wil je graag iemand naast je met een ondernemende drive, iemand die gas mee geeft als het nodig is, maar je ook beschermt als er op zakelijk gebied ‘hoogwater dreigt’.

Zodat je niet ‘verzuipt’ in je werk, geen tijd meer hebt voor je naasten, laat staan voor je hobby’s of sport….

Ontzorgen en verSTERKen is mijn specialiteit, uiteraard hoort daar ook beschermen bij!

Neemt u contact met mij op (06 111 97 068) en ik maak graag tijd voor u voor een kennismaking!