Wanneer de juiste gedachten NIET voor het gewenste resultaat zorgen

Je gedachten bepalen hoe je je voelt

Hoe je je voelt, bepaalt je gedrag

Je gedraag bepaalt je resultaat

Al jaren roep je tegen je partner (het thuisfront) dat je er mee bezig.

Als deze periode achter de rug is, dan:

  • zorg ik dat ik op tijd thuis ben voor het avondeten
  • ga ik tijd maken voor jou (en de kinderen)
  • kan mijn bedrijf zelfstandig functioneren
  • ben ik misbaar in mijn organisatie en ga ik “weer lekker ondernemen”

De intentie is er. De juiste gedachten zijn er. Dat zal best. Maar je gedraagt je er niet naar. Laat staan dat het enige verandering of resultaat oplevert. Je hebt het gevoel er bijna te zijn, je handen en gedachten vrij om het verschil te maken voor je onderneming. Maar je komt er nooit. Thuisfront ontevreden. Je organisatie nog niet zelfstandig. Om nog maar niet te spreken over je eigen gevoel.

Je zult zelf een stap opzij moeten zetten. Je staat jezelf simpelweg compleet in de weg. Laat een ander je ontzorgen en versterken. De organisatie aansturen. Stop met managen en ga (weer) ondernemen.

Voordat het te laat is.

Ga naar https://sterkkader.nl , download de top 10 en boek een intake.