Nooit meer vroeg opstaan of altijd op tijd aan tafel?

Bioritme. Meestal een onderwerp op verjaardagen of bij het koffiezetapparaat. Ochtendmens of avondmens. Jij als ondernemer haalt dit regelmatig door elkaar.

Want als ondernemer heb je een keuze. Om je tijd zelf in te delen. Vanzelfsprekend doe je dat ook. Maar ik weet zeker dat je vaak vroeg op kantoor bent en laat je laptop uitzet. Weg voordeel. Als de werkzaamheden op rolletjes lopen, lijkt dit geen energie te kosten. Maar heb je wind tegen dan breekt het op. Qua gezondheid, qua sfeer of qua scherpte.

Je zou graag vaker een keer later beginnen of vroeger stoppen. Maar je kan niet gemist worden. Althans dat denk je.

Je belangrijkste taak als ondernemer is de voortgang van je bedrijf. Ook als jij er even niet bent. Of voor langere tijd. Dan moet het door. En op een goed niveau ook.

Zorg dat je medewerkers en klanten gewend zijn aan je afwezigheid. En laat zien dat je business doordraait. Dat brengt waarde binnen en buiten je bedrijf. Ook het thuisfront zal je dankbaar zijn,

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Kies en laat jezelf ontzorgen en versterken door een rechterhand. Zodat je op meerdere fronten je winst pakt.

Ga naar https://sterkkader.nl/ , download de top 10 en boek een intake.