Waarom ons zoontje altijd verliest.

Sinds april hebben we elk weekend een bordspel op tafel. Onze kinderen genieten er van. En wij als ouders ook. Prima tijdverdrijf. En het heeft niets met wifi te maken. Ook fijn.

Bijkomend voordeel is dat je je kinderen op een andere manier leert kennen. Qua enthousiasme. Spelinzicht. En sportiviteit. Of onsportiviteit in deze. Als ze 6 en 8 zijn kunnen ze nog veel te leren.

Die van 6, ons zoontje, heeft tot dusver alles verloren. Ondanks dat hij het meest enthousiast is. Maar hij investeert niet in huizen/hotels. Hij houdt zijn geld op de bank. Om er vervolgens, wanneer het spel echt leuk kan gaan worden, geen vruchten van te plukken. We hebben het al meerdere malen verteld. En willen hem helpen. Maar hij is knap eigenwijs. En dat is prima. Zijn zusje is de lachende vierde. En dat irriteert mateloos.

Inmiddels heeft de omslag plaats gevonden. Hij beseft dat hij eerst moet investeren om daarna te doen wat hij het liefste doet. Geld innen. En de stapeltjes biljetten sorteren. Om vervolgens heel hard te roepen dat hij gewonnen heeft!

Als ondernemer is het voor jou niet anders. Investeer in een sterkende rechterhand. Laat die voor je managen. Ga zelf ondernemen. En zorg dat hij je een efficiencyslag van 15% bij ‘start’ kan bezorgen.

Ga naar https://sterkkader.nl/ , download de top 10 en boek een intake.